Jouw overnachting bij Villa Elise

Het inchecken in ons hotel kan vanaf 15.00 uur en gaat gemakkelijk via de link die u ontvangt nadat u een reservering heeft gemaakt, U hoeft geen app te downloaden. Op uw kamer ligt ook een pasje klaar waarmee u de deuren tijdens de rest van uw verblijf kunt openen.

Een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet staat voor u klaar in onze lounge op doordeweekse dagen vanaf 07:30 uur (op aanvraag vanaf 07:00 uur) tot 10.30 uur en in het weekend van 8.00 uur tot 10.30 uur. De terrasdeuren bieden toegang tot ons mooie overdekte terras zodat u in de zomer heerlijk buiten kunt ontbijten.

Volledig verzorgd een nachtje weg? In combinatie met Restaurant de Zwaan hebben we diverse leuke arrangementen samengesteld. Van Wild tot High wine. Klik Hier voor meer informatie en prijzen.

Het team

Mieke Lubbers

Jelle Aalders

Mike Derksen

Sanne Liebrand

Margot Pieters

Pieter Janssen

Geschiedenis

De geschiedenis van de villa gaat toch al redelijk ver terug in de tijd.

Als je met een Winterswijker in gesprek gaat over het pand van de villa is het eerste wat men zegt ‘oh het oude pand van café de Kok, een naam die bij veel Winterswijker’s dus een belletje laat rinkelen.

Later werd café de kok verkocht en maakte het plaats voor B&B de Steengroeve die er tot de koop van Villa Elise ingezeten heeft.

B&B de Steengroeve laat ook bij veel Winterswijkers een belletje rinkelen doordat het op de weg naar de bekende Steengroeve zit.

De steengroeve is bekend om zijn miljoenen oude kalksteen groeve, lees hier meer over de steengroeve.

Nu mag Villa Elise de naamsbekendheid van dit prachtige pand verder voortzetten door zijn boutique hotel met 10 sfeervolle kamers.